Allmänna köpvillkor

Senast uppdaterad: 01 april 2023

Läs dessa villkor noggrant innan du använder vår tjänst.

Betalning

Alla beställningar via Umami Sushi i Hägernäs Strand är bindande. Umami Sushi i Hägernäs Strand tar emot betalning genom Umami Sushi i Hägernäs Strand hemsidan genom Nets Easy. Betalning ska ske i svenska kronor.

Alla priser på Umami Sushi i Hägernäs Strand är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12% vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25%. Kvitto och momsspecifikation erhålls automatiskt och sänds därefter till kundens angivna mailadress.

Om kunden väljer att betala genom faktura från Nets Easy har Umami Sushi i Hägernäs Strand rätt att debitera en faktureringsavgift till kunden. Faktureringsavgiften framgår i matbeställningens sammanfattningssida som du finner i samband med att du fyller i din betalinformation.

Ångerrätt

Försäljningen av mat via Umami Sushi i Hägernäs Strand omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Bekräftelse

Dessa är villkoren som styr användningen av denna tjänst och avtalet som gäller mellan dig och företaget. Dessa villkor anger rättigheterna och skyldigheterna för alla användare angående användningen av tjänsten.

Din åtkomst till och användning av tjänsten är villkorad av att du accepterar och följer dessa villkor. Dessa villkor gäller för alla besökare, användare och andra som har tillgång till eller använder Tjänsten.

Genom att komma åt eller använda tjänsten samtycker du till att vara bunden av dessa villkor. Om du inte håller med om någon del av dessa villkor kan du inte komma åt tjänsten.

Du intygar att du är över 18 år. Företaget tillåter inte att personer under 18 år använder tjänsten.

Din åtkomst till och användning av tjänsten är också villkorad av att du accepterar och följer företagets integritetspolicy. Vår sekretesspolicy beskriver våra policyer och procedurer för insamling, användning och avslöjande av din personliga information när du använder applikationen eller webbplatsen och berättar om dina integritetsrättigheter och hur lagen skyddar dig. Läs vår integritetspolicy noggrant innan du använder vår tjänst.

Tvistlösning

Om du har någon oro eller tvist om tjänsten, samtycker du till att först försöka lösa tvisten informellt genom att kontakta företaget.

Avskiljbarhet och Avsägelse Avskiljbarhet

Om någon bestämmelse i dessa villkor anses vara omöjlig att verkställa eller ogiltig, kommer en sådan bestämmelse att ändras och tolkas för att uppnå målen för en sådan bestämmelse i största möjliga utsträckning enligt tillämplig lag och de återstående bestämmelserna kommer att fortsätta med full kraft och effekt.

Personuppgifter

Umami Sushi i Hägernäs Strand lagrar all information som anges vid beställning.
Vi använder informationen vi samlar in på olika sätt, inklusive för att:
Tillhandahålla, driva och underhålla vår hemsida. 
Förbättra, anpassa och utöka vår hemsida. 
Förstå och analysera hur du använder vår hemsida. 
Utveckla nya produkter, tjänster, funktioner och funktionalitet. 
Kommunicera med dig, antingen direkt eller genom någon av våra partners, inklusive för kundtjänst, för att förse dig med uppdateringar och annan information som rör hemsidan och för marknadsförings- och reklamsyfte
Skickar e-post till dig. 
Hitta och förhindra bedrägerier. 

Denna information behövs för att kunna erbjuda en trygg och bra tjänst. Vi följer GDPR. Genom att skicka en beställning eller registrera ett konto på Umami Sushi i Hägernäs Strand hemsida godkänner du enligt GDPR att informationen och uppgifterna får lagras, sparas och bearbetas i vårt dataregister. 

Ta bort ditt konto och all sparad data
Vill du ta bort den information som finns lagrad om dig kan du kontakta oss så raderar vi ditt konto och tar bort all sparad data åt dig. Skicka ett maila till hej@sthdesign.com. Ange ditt FÖRNAMN och EFTERNAMN samt den MAILADRESS och NAMN PÅ RESTAURANGEN som du har använt när du har använt vår tjänst. Ange rubriken TA BORT KONTO.

Ändringar av dessa villkor

Umami Sushi i Hägernäs Strand har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Umami Sushi i Hägernäs Strand informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja Umami Sushi i Hägernäs Strand webbtjänst efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

Kontakta oss

Om du har några frågor om dessa villkor kan du kontakta oss:

Via mejl: hagernas@umamisushi.se

Umami Sushi i Hägernäs Strand ägs av LJ Sushi & Café AB med org. nummer 5590093034. Umami Sushi i Hägernäs Strand håller till på Catalinatorget 1, 183 68 Täby